Handels- og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser


Vi opfordrer til at læse vores Handels- og Leveringsbetingelser igennem inden godkendelse af din ordre.

Når du godkender din ordre, accepterer du samtidig vores handels- og leveringsbetingelser.

 

Generelle oplysninger

Zero Waste Recycle
v/ René & Heidi

Klakring Stationsvej 5

7130 Juelsminde


Telefon: 6170 4243 eller 6095 8187


Emailadresse: design@naturdam.dk


Bankoplysninger:
Reg. 6695
Kontonr. 1003512254

 

Anvendelse og gyldighed

Enhver leverance af produkter sker i henhold til nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale. Købers angivelse af særlige vilkår i tilbudsmateriale, ordre m.v. anses ikke som fravigelse af nedenstående vilkår, medmindre Zero Waste Recycle skriftligt har accepteret disse.

 

Bestilling

For at gennemføre en bestilling, accepteres fremsendte tilbud skriftligt på email. Bestillingen anses som endegyldig, når fakturaen på ordresummen er betalt. Bestillingsdatoen er således den dato, hvor betalingen er registreret. Så snart betalingen er registreret, sættes ordren i produktion, hvorfor der ikke kan foretages ændringer i bestillingen. Dette skyldes at alle produkter fremstilles på bestilling, dvs det ikke er lagervarer.


Priser

Den endelige pris vil fremgå af det sidst godkendte tilbud samt i betalingsordren, priserne er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for trykfejl.

 

Betaling

Ved bestilling betales fremsendte betalingsordre på den fulde ordresum. Betalingen sker enten via kreditkort eller bankoverførsel.


Bankoplysninger:
Reg. 6695
Kontonr. 1003512254


Produkter

Alle vores produkter specialfremstilles efter ordre. Det betyder bl.a, at enkelte af vores modeller, der fremstilles i specielle materialer, kan variere i udtryk fra gang til gang.

 

Fortrydelsesret

Zero Waste Recycle's produkter er specialfremstillet og bliver produceret efter ordre.
Ordren bliver igangsat, så snart betalingen er registreret, hvorefter kan du ikke tilbagelevere eller få tilbagebetalt din ordre.

 

Levering

Leveringstider for alle ordrer er ca. 2-6 uger.

Du er selv ansvarlig for, at du har opgivet den korrekte leveringsadresse, og at den fremgår af den ordrebekræftelse du godkender. Eventuelle ekstra transportomkostninger, ved forkert oplyst leveringsadresse, påhviler derfor dig.

Du får i forbindelse med prisen for dit køb oplyst, hvad tillægget for fragt udgør, så du kender den totale pris for dit køb.


Vi har fast leveringspris med GLS / DAO i Danmark. Med fragtmand (Tøndesæt, borde, stole) variere prisen iht. geografisk placering samt palle antal. - Med GLS variere fragtprisen iht. vægt.

Såfremt ingen er hjemme ved levering, tager vi varen med os igen, med mindre andet er aftalt. Hvis du ønsker at ordren skal stilles, er dette på eget ansvar. Evt ekstraomkostninger ved fejlslagen levering såfremt ingen er hjemme vil blive opkrævet dig som kunde.

Vi påtager os alene risikoen for korrekt og forsvarlig transport frem til den adresse, vi har fået opgivet af dig som leveringsadresse.
Herefter henstår produkterne for din regning og risiko. Bevisbyrden for at produkterne er gået tabt som følge af hændelig undergang påhviler dig.

 

Reklamation/Mangler

Ved modtagelsen af dine produkter, har du pligt til, indenfor 7 dage, at undersøge produkterne for at sikre, at de svarer til det, du har bestilt.
Det er vigtigt at du reklamerer evt skader eller mangler inden brug.
Såfremt du bestiller flere produkter, kan leveringen ske over flere omgange, dette vil dog blive oplyst når bestillingen er foretaget.
Vi påtager os ikke et videregående ansvar end efter købeloven, for følgeomkostninger ved forsinkelse af levering.