Hvem er vi

Hvem er vi

Zero Waste

Som alle andre er vi startet med en idé. Vores idé gik på at producere et sæt stole og borde af brugte olie tønder til udstilling.


I dag producere vi efter ideer og ønsker/bestillinger.

Vi anvender kun brugt materiale så som tønder, jern og træ.  Selv lakeringen er rest maling. Vi får lakeret professionelt hos Spettrup Autolak, da vi ønsker et stilrent og moderne look, men stadig med et twist af patineret brugsspor, der giver et enkelt og tidløs design.


  • Alt er genbrug
  • Alt er håndlavet
  • Alt er professionelt autolakeret
  • Alt er unik i farve og finish


Vi producere alt det vi kan selv. Efterhånden som tiden er gået, er det blevet en hobby, at finde brugte materialer som vi kan genanvende til vores forskellige designs.


En del kunder har også egne ønsker, som vi forsøger at efterleve. Vi forsøger desuden at lave andre designs, end dem som allerede er på markedet.

Alle vores produkter er som udgangspunkt 100% genbrug, de er håndlavet samt professionelt autolakeret med restmaling, derved opnår vi den helt rigtige finish, samt vores vision om at bidrage til bæredygtighed ved at genbruge jern, maling og træ, sådan vi undgår spild.


Produkterne er f.eks. fremstillet af brugte olietønder, pulverslukkere, heliumflasker eller andet gammelt genbrugsjern og træ, der hver især fortæller sin helt egen historie i form af patineret brugsspor. Det betyder også, at 2 produkter ikke er 100% ens. Det hele bliver grundig rengjort og renset.


Vores fokus er "ingen spild" og genanvendelse - Zero Waste Recycle -, på den måde kan vi producere mange forskellige stilrene, moderne og tidløse designs der kan stå som udstilling, men bestemt også anvendes til fx barområde, garage, værksted osv.


Send os en mail (design@naturdam.dk) hvis I har andre ønsker end det viste på webshoppen.


Bemærkat de fleste produkter fremstilles på bestilling, og derfor kan der ofte være 2-6 ugers leveringstid.

Enkelte produkter kan være på lager i mindre antal. Skriv evt. en mail for information.

Konturskåret Folie har en produktionstid på ca. 1-2 uger.

Vores samarbejdspartner

For at opnå vores eget ønske om stilren, moderne og tidløs design, får vi vores produkter professionelt autolakeret hos Spettrup Autolak. Den maling der anvendes til lakeringen af produkterne er restmaling fra deres øvrige opgaver.


Ved at anvende restmaling, er vi med til at sætte endnu mere fokus på bæredygtighed, så vi får god udnyttelse af malingen og mindst mulig spild/affald, og samtidig får produkterne den helt rigtige finish.

Autolak
Autolak
Emner
Bus
Bus